Månedens Prosjekt Desember 2017

Gatebarna prosjektet 2017 i Kampala Uganda.

Den 23 Desember, skal Jesusvenner i samarbeid med Evangelisten Muliika Emmanuel Fred og hans kone Josephine, ha en fest for gatebarna i Uganda. Det vil bli servert mat og drikke og utdeling av klær, sko og lignende. Vi synes det er en glede å være med å gjøre noe for gate barna i Kampala i Uganda. Hvis du vil kan du bli med å lage en festdag for gatebarna.

Hvis du ønsker å gi en gave til dette prosjektet, kan du gi en gave på følgende konto nummer 0539.36.37031

Vi begynte i 2012 å samarbeide med Muliika om dette, og det blir nå 5 året vi lager dette til for gate barna. Vi takker alle som har bidratt til disse prosjektene, så det har vært mulig å få det til. Mest av alt takker vi Gud, som gir oss nåde til å gjennomføre disse prosjektene. I spillelisten under kan dere se videoer fra de tidligere prosjekter.

 

Her hos deg kan jeg hvile ut cd 2017

2017 Medvirkende: Axel Larsen, Stian Tjelle, Anders Olsen Steinberg, Johnny Larsen, Karen Therese Solberg, Magnus

Jesusvenner, gatebarna prosjektet 2017


Jesusvenner skal i samarbeid med evangelisten Muliika Emmanuel Fred, lage en fest for gatebarna i Kampala i Uganda. I denne videoen, forteller Johnny og Axel om prosjektet som skal være den 24 desember 2017. Alle som har lyst kan være med å glede disse barna nå til jul. Barna gleder seg allerede til den store festen.

Oppdatering månedens prosjekt September-Oktober 2017

Takk til alle som har vært med på å støtte dette prosjektet. Til nå har vi har samlet inn 4500,- kr, som vi har satt tilside. Vi har fått en god begynnelse, men det er et stykke igjen før vi når målet. Hvis det er noen som ønsker å gi inn til dette prosjektet kan dere merke meldingen med “Misjons bil” følgende konto nummer 0539.36.37031 kan brukes.
Translate »