Månedens Prosjekt

Oppsummering av månedens prosjekt August 2017

Jeg ønsker å takke alle som har vært med å støtte månedens prosjekt for August 2017.

Muliika og hans familie har nå flyttet inn i det nye huset og er så glade for dette fine bønnesvaret. Jessica Robinson en kvinne fra USA, startet samtidig som oss en innsamling for å hjelpe Muliika og hans familie. Dette har blitt et skikkelig økonomisk løft for Muliika og hans familie. Tre måneders husleie ble betalt, de fikk dekket flyttebil, innkjøp av to nye senger og andre møbler for det nye huset. De fikk også nok til å betale en del andre regninger og til å kjøpe inn mat.

1 Peter 5:6-7
6 Ydmyk dere derfor under Guds veldige hånd, for at han kan opphøye dere i sin tid. 7 Og kast all deres bekymring på ham, for han har omsorg for dere.

I videoen her under kan dere høre dem fortelle om det nye huset, som de har flyttet inn i.

Månedens prosjekt for September og oktober 

Muliika kom til Norge i begynnelsen av September. Han reiste til Karasjok, Lakselv, Sortland, Bergen, Oslo for å nevne noen steder. Vi har fått vitnesbyrd fra flere om Gud har helbredet dem, og rørt ved dem. Vi gir Gud all ære.

Med dette var det endel utgifter som var knyttet til reisen til og fra Norge, som alt har blitt dekket ved Guds nåde av mennesker som har blitt ledet til å gi inn til den saken. Videre har misjons bilen vært inne til reparasjon. Vi takker alle som har vært med å gi inn til prosjektene.

fix_car_2016_horz

 

Muliika gikk og besøket enkene og gav dem mat 

 


 

month_project_august_2016

Månedens prosjekt for August 2016 er enkene som Evangelist Muliika Emmanuel Fred ser etter. Noen av enkene ser vi på bildene som er over.

De har alle sykdommen HIV AIDS, deres menn døde av denne sykdommen så de fikk den også. For en tid tilbake forkynte Muliika Evangeliet til dem og de tok imot Jesus Kristus som Herre og Frelser. De har alle fått en bibel tidligere, slik at de kan vokse åndelig.

Noen av problemene som de har er:

  • De mangler god medisin
  • De har ikke noen kapital for å starte sine egne små foretak for å kunne forsørge familien og betale regninger
  • De har ikke nok mat til å gi til barna sine og noen av dem tenker på å selge kroppen sin i prostitusjon for å få mat til barna
  • Flere av enkene mangler et sted å bo
  • De har ikke penger til å betale skolegang for barna

Vi ønsker å hjelpe disse enkene og deres barn, til å få en bedre hverdag. 

Hvis du ønsker å gi en gave til dette prosjektet, kan du gi en gave på følgende konto nummer 0539.36.37031


 

Oppsummering for Juli Prosjektet

mnd_prosjekt_juli_2016

Muliika reiste sammen med evangelist Kate Matovu og besøkte to enker og deres barn.

Enken Irene og hennes datter Peace som er døv stum, jobbet da de besøkte dem. De selger bananskall som de samler fra forskjellige steder, dette kjøper folk for å gi til sine kuer og geiter. Inntektene går til å dekke husleie, kjøpe mat og betale for skolegang.

Irene har tre døtre som alle er døv stumme, men hennes sønn kan både høre og snakke. Hennes mann døde for ti år siden og hun har måtte forsørge familien sin alene alle disse årene. Muliika tok med: brød, sukker, mais mel, kjøtt, ris, og bønner som han gav til dem.

Den andre enken som Muliika besøkte heter Harriet og har 2 syke barn. De ba til Herren om legedom for dem. Harriet fikk også brød, sukker, mais mel, kjøtt, ris, og bønner som de hadde tatt med.

«Gud er farløses far, vi gir all ære til Gud som hjelper oss i dette arbeidet. Han er den som gir oss nåde og som bringer inn midler til arbeidet med å hjelpe de fattige og de som lider. Takk til alle som har vært med å bidra finansielt og med å be for oss og prosjektene som vi gjør. Gud velsigne dere!»

Oppsummering for Juni Prosjektet 2016

june_7_Muliika_visit_ Kirabo_horz

Muliika besøkte enken Kirabo den syvende juni. Han hadde med seg en stor ny madrass til familien. Han hjalp henne med å finne et nytt sted å bo, han betalte også de tre husleiene som hun skyldte og skaffet jerrykanner med vann

 

june_15_Muliika_visit_florence_horz

Den 15 Juni hentet Muliika Florence og kjørte henne til sykehuset. Legen konstaterte at hun hadde flere svulster og at kirurgisk inngrep hastet. Hun fikk vann intravenøst, pluss blod drypp, og hun ble operert neste dag. Det var en kvinne som ble minnet om å betale 100 dollar, noe som hjalp til å betale store deler av operasjonen.

Den 17 Juni hentet Muliika Florence og kjørte henne hjem, han snakket med husverten angående husleie

june_23_Muliika_visit_florence

Den 23 Juni hadde Muliika med seg mye mat til denne enken og hennes familie. To naboer som har sett hjelpen Florence har fått i denne vanskelige tiden, begynte å gråte. De ønsket begge å bli frelst og Muliika ba for dem begge.

Månedens prosjekt for Juni 2016

 

02_mont_project_june_2016

Denne måneden prosjektet er en av enkene som vi hjelper.  Hun heter Kirabo, hun har to barn, og leier en liten jordhytte.

Da hun og barna var ute og på et møte, skjedde det noe med huset som de leier. Deler av taket og to vegger falt ned, skadene var store. Noen ringte henne og fortalte henne om det som hadde skjedd. Da hun kom hjem fant hun ut at alle eiendelene var stjålet.

De trenger raskt hjelp med å finne et nytt hus som de kan bo i og husleiene for de tre siste månedene må betales.

Hvis du ønsker å gi en gave til dette prosjektet, kan du gi en gave på følgende konto nummer 0539.36.37031

 

Månedens prosjekt for mai 2016, er enken Florence og de 5 enkene som Muliika tidligere har hjulpet.

Muliika hadde nylig besøk av noen fra Norge, som ble med han rundt og besøkte enkene, gatebarna og en skole. De fikk se med egne øyne at den misjonen i Uganda hjelper mange, vi gir Gud all ære, uten Ham kunne vi ingenting gjøre.

manedens_prosjekt_mai_2016

Da Muliika og gjestene besøkte enken Florence, var hun sengeliggende og svært syk, de hjalp henne til sykehuset og betalte noe av regningen for henne. Etter samtale med Muliika fikk jeg vite at Florence ble liggende 5 dager på sykehus hvor hun fikk behandling av legene. Hun er mye bedre etter behandlingen, men skylder 80 dollar til sykehuset, er svak og hun trenger mat.

Aisha Mairumunga har tre barn

De andre enkene med barn trenger også hjelp, her er en av dem. Vi håper at vi får mulighet til å hjelpe dem denne måneden.

Hvis du ønsker å gi en gave til dette prosjektet, kan du gi en gave på følgende konto nummer 0539.36.37031

oppdatering_florence_april_2016

En oppdatering angående månedens prosjekt april 2016

Muliika besøkte enken Florence. Han hadde med seg penger til å betale all husleien som hun skyldte. Han kjøpte mat til henne og barna, slik som brød, ris, mais, mel og såpe. Gleden var stor, han skulle takke fra Florence til alle dem som har vært med å støtte månedens prosjekt for april.

Muliika fikk også skiftet girkassen på bilen som brukes til misjon, igjen vi takker alle dem som har vært med å støtte denne månedens prosjekt

Månedens prosjekt for Mars 2016

muliika_manedens_prosjekt_mars_2016

Her ser vi et bilde av misjons bilen som Evangelist Muliika Emmanuel Fred bruker til å hjelpe mange mennesker. Denne bilen trenger en reparasjon som vil koste rundt 300 dollar. Det er girboksen  som trenger å byttes deler på.

Muliika sin gode venn Evangelist Rickhard ble så glad da han fikk penger til å betale for 3 mnd husleie, en stor byrde ble løftet av og han takker så mye for gaven som han fikk. Vi håper og tror at vi kan hjelpe Richard med de resterende 3 mnd med husleie som han skylder.

richard_fikk_hjelp 

Vi ønsker å takke alle som har vært med på å gi inn til disse prosjektene, der vi hjelper de fattige og dem som er i nød. Vi ber om at dere skal bli rikelig velsignet tilbake.

 

Hvis du ønsker å gi en gave til dette prosjektet, kan du gi en gave på følgende konto nr  0539.36.37031

 

 

Februar 2016 

  • Denne månedens prosjekt er å få reparert girkassen på misjons bilen
  • Hjelpe de seks enkene som har fått noe hjelp før
  • Muliikas kone skal føde i løpet av måneden og trenger finansiell støtte

Her kan dere lytte til et opptak der vi snakker om denne månedens prosjekt 

 

 

maanedens_prosjekt_desember_2015

Denne månedens prosjekt for Desember 
Jesusvenner, Gatebarna prosjektet 2015.

Den 23 Desember 2015, skal det være en fest for gatebarna i Kampala i uganda. Vi ønsker å gi dem mat, brus, Bibler, og klær. Vi forventer enda flere mennesker enn i fjor.

Hvis du ønsker å gi en gave til dette prosjektet, kan du gi en gave på følgende konto nr  0539.36.37031

Jeg har laget en video, med en oppsummering av noen av de tidligere prosjekter.

Litt informasjon om månedens prosjekt:

Jesusvenner har i lengre tid hatt samarbeid med Muliika Emmanuel Fred, en evangelist som kommer fra Uganda. Hans visjon er å hjelpe mennesker ut av fattigdom, at de kan få hjelp til selvhjelp. Det kan være små foretak som:selge mat, myggnett, lage små lys, og en rekke andre måter for å få inn penger til husleie og mat til sine familier.
Hjelp som sendes blir brukt på fornuftig måte og vi kan vise til en hel rekke tiltak som har vært til stor hjelp for mangen mennesker.Vi vil dele disse gode vitnesbyrdene med dere og vil gi dere mulighet til å være med å hjelpe mennesker som er i stor nød.
De prosjektene vi har samarbeidet med Evangelisten Muliika Emmanuel Fred om er blandt annet:
Hjelp til enker med barn
En rekke enker med barn har blitt hjulpet til å klare seg selv, de har fått hjelp og støtte til å starte sine egne foretak. Nøden er stor og vi ønsker å hjelpe flere av dem
Bibelmisjon
Mangen bibler har blitt delt ut i Uganda og vitnesbyrd kommet inn at mennesker blir helbredet når bibelen kommer inn i huset og mangen mennesker har blitt frelst.
Gatebarna
Det finnes mangen foreldreløse gatebarn i Uganda og vi ønsker å gjøre noe godt for dem også.

Gaver
For den som ønsker å støtte månedens prosjekt er det mulig å sende en pengegave til Jesusvenner.
Da kan du betale inn på vårt  konto nr 0539.36.37031
Forbønner
Det er noe vi setter stor pris på, det å be for oss og disse prosjektene betyr veldig mye for oss og det er fint hvis noen ønsker å støtte  på den måten også.

 

Legg igjen en kommentar

Translate »