Denne månedens prosjekt er enken Sarah Namasake, som bor i Kisenyi, Kampala i Uganda.

Evangelisten Muliika Emmanuel Fred, besøkte nylig Sarah Namasake, en av 27 enker som han følger opp. Han har i mange år jobbet med å hjelpe enker med barn, foreldreløse og gate barn. Guds kjærlighet driver Muliika, han er en brennende evangelist som tjener Gud helhjertet.

Sara er handikappet på grunn av polio som hun fikk da hun var et barn, dette skadet beina slik at hun ikke kan gå. Vi samlet inn penger til en rullestol for et par år siden, denne rullestolen bruker hun for å flytte seg rundt. Hun er en flittig kvinne som er mor til 3, hun har jobbet med å vaske klær for andre, for å tjene inn til livets opphold.

Hun begynte for ikke lenge siden med å lage dørmatter, og trenger kapital for å kjøpe mer materialer som hun bruker for å lage dem. Planen er å bruke rullestolen og frakte dem og selge dem på markedene. Dette er en sterk kvinne, som har møtt mye motgang i livet, men gjør sitt beste for at hun og barna skal ha det godt. Hun har et problem med å betale husleie, og skole avgifter for 2 av barna som går på skole og til å skaffe penger til mat.


Vi ønsker å være med å hjelpe Sarah, med å bringe inn kapital slik at hun har materialene som hun trenger til å lage flere dør matter og hvis vi får muligheten hjelpe henne med å betale husleie som hun skylder.

Hvis du ønsker å gi en gave, kan du gi en gave på følgende konto nummer 0539.36.37031

Månedens Prosjekt Mai 2019

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Translate »